Tiel – 6 oktober 2013

Op 6 oktober organiseert Kiwanis Tiel voor de vierde keer de Rivierenland Rally. “Er zijn nog enkele startplaatsen beschikbaar” zegt commissie voorzitter Robert Duin. “Hoe meer deelnemers des te meer geld blijft er over voor Ziekenhuis Rivierenland en de Stichting Heartbeat uit Tiel, onze goede doelen die profiteren van dit initiatief.”

Deze tourrit staat voor een dag vol van rijplezier en sportiviteit, omlijst met de geneugten van culinaire fijnproeverij. Edwin Rosier en Bjorn Tannemaat starten de rally vanaf 11 uur vanaf het Paardenveld aan de Waalkade richting landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt. Vanaf 10 uur worden de eerste deelnemers verwacht met hun klassiekers of snelle bolides.

rivierenland

Deelname aan de Rivierenland Rally staat open voor alle auto’s tot bouwjaar 1985 en bijzondere auto’s, cabrio’s en sportauto’s met een recenter bouwjaar. De deelname kost voor een equipe van 2 personen € 170,- (incl lunch en diner). Inschrijven kan op www.rivierenlandrally.nl

Dankzij de sponsoren Assuralis, Audi garage De Waal, Marienweardt, Profile Tyrecentre Nout, Perfecto Caffee, Bakkerij Duin, Optiek Van Es en zelfs Albert Heijn (Maximaplein Geldermalsen) is een flinke opbrengst haalbaar. Voorzitter van Kiwanis Edwin Rosier legt uit: “Iedere euro van de sponsors gaat naar de goede doelen. Er blijft dus niets aan de bekende strijkstok hangen”.

Inmiddels zijn er al inschrijvingen van klassieke auto’s als een Austin Healey, Jaguar E-type, MG’s en een Citroen DS21E. En ook recente sportauto’s als diverse Ferrari’s, Porsche’s en Aston Martins worden aan de start verwacht.

Vanzelfsprekend zijn er voor bedrijven nog voldoende mogelijkheden als sponsor deel te nemen aan de rally. Een van de tegenprestaties is deelname met een of meerdere equipe(s). Natuurlijk kunnen sponsoren op deze manier zelf deze dag van begin tot het eind meemaken, maar het is ook een ideale gelegenheid om naast de maatschappelijke verantwoordelijkheid die men uitstraalt door deel te nemen, relaties of personeelsleden uit te nodigen aan deze dag deel te nemen.

Kiwanis is een internationale organisatie van serviceclubs. Een serviceclub, in het algemeen, is een club van mensen die door het opzetten en uitvoeren van activiteiten geld bijeenbrengen en dat bijeengebrachte geld uitgeven aan goede doelen. Kiwanis heeft daarbij als motto “Serving the children of the World”. Alle projecten die Kiwanis Tiel uitvoert staan dan ook in het teken van het welzijn van kinderen. Dit jaar heeft Kiwanis onder meer het tweejaarlijkse kindercircus VoKiDoKi (Voor Kinderen door Kinderen) weer tot een succes gebracht. Niet alleen door een financiële en organisatorische impuls, maar ook door op de dag zelf met vele vrijwilligers aanwezig te zijn.

Meer informatie: www.rivierenlandrally.nl

rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.