rievierenland 1

Tiel – 7 oktober 2012

Kiwanis Tiel organiseert op zondag 7 oktober 2012 de Rivierenland Rally. De Rivierenland Rally staat voor een dag vol rijplezier en sportiviteit, omlijst met de geneugten van culinaire fijnproeverij. Doelstelling van de Rivierenland Rally voor Kiwanis is het bijeenbrengen van gelden voor de goede doelen die Kiwanis in 2012 steunt:

SPEEL-O-THEEK HET STOKPAARDJE EN STICHTING HEARTBEAT

De Rivierenland Rally is geen snelheidsevenement. Vanzelfsprekend is er voldoende sportieve uitdaging voor de ervaren deelnemers en voor de starters is er uitgebreide uitleg en begeleiding. Het is een mooie toerrit door de Betuwe.

Deelname staat open voor alle auto’s tot bouwjaar 1985 en bijzondere auto’s, cabrio’s en sportauto’s met een recenter bouwjaar. Deelname per equipe van 2 personen kost € 165,-. Extra personen kunnen zich aanmelden à € 65,-. De Rivierenland Rally is inclusief lunch en wordt afgesloten met een diner. De start van de Rivierenland Rally zal plaatsvinden vanaf Theater Agnietenhof in Tiel. Net als voorgaande jaren zal de finish op Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt zijn.

rivierenland 2

Klik hier om u in te schrijven.
(Er is plek voor 80 equipes, dus wees er snel bij)

Bron en meer informatie: www.rivierenlandrally.nl

rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.