Huizen – Zondag 16 oktober 2011

De Rotary Autumn Rally is een open-rally voor klassiekers, klassiekers to be en  hedendaagse automobielen. U hoeft geen lid te zijn van de Rotary om deel te nemen. De rally gaat van start bij Restaurant De Kalkovens te Huizen en voert door prachtige, landelijke gebieden. Fraaie locatie voor koffie en lunch (inbegrepen bij het inschrijfgeld) in Kasteel Ophemert. De finish is bij Golfbaan Naarderbos in Naarden, alwaar een aprèsrally,
prijsuitreiking en gezamenlijk dinerbuffet. Deelnemers en bijrijders krijgen een speciale rallypolo.

Het wedstrijdelement zal bestaan uit het juist navigeren en op tijd rijden. Er wordt gereden aan de hand van een fraai, gepersonaliseerd roadbook met verschillende rallysystemen.

rar 1KINDERKUNSTACADEMIE
De Stichting KinderKunstAcademie heeft als doel het schilderen met kinderen en jong-volwassenen met een beperking. De uitvoering is in handen van Maja Boot.
www.majaboot.nl Een project van de Stichting Lifeline.

Het inschrijfgeld voor de Rotary Autumn Rally bedraagt € 200,00 per team van twee personen. Extra passagier € 65,00.

Rijdt u ook mee met de RAR 2011? Schrijf dan online in via www.r-a-r.nl

De Rotaryclub Huizen-Oostermeent is een van de circa 460 Rotaryclubs in Nederland. Sinds de oprichting in 1985 hebben de leden van de club tal van geslaagde acties en fundraisingprojecten gerealiseerd. De Rotary Autumn Rally wordt sinds 2011 georganiseerd in oktober. De Rotary Roei Regatta wordt sinds 2003 in juni gehouden. Alleen al met dit jaarlijkse sportevenement heeft de club tot nu toe ruim  100.000 euro opgehaald. En nu wordt daar aan toegevoegd de Rotary Autumn Rally.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.