Eindhoven – 9 juni 2013

De RT37 Robin Hood Rally is een oriëntatierit voor klassiekers van vóór 1980 en cabrio’s en sportauto’s vanaf 1980 door onze prachtige Brabantse regio, georganiseerd door Tafelronde 37 Eindhoven. De Rally wordt professioneel uitgezet en vindt plaats op 9 juni a.s.

rt 37

De rit
U rijdt aan de hand van een competitief en gedetailleerd routeboek. De route leidt u langs prachtige locaties, voert u met name over secundaire en door velen vergeten binnenweggetjes. Het sportieve aspect bij de RT37 Robin Hood Rally wordt genuanceerd middels controles (zonder lasergun) langs de route en u onderweg vragen en opdrachten dient op te lossen. Uiteraard vindt een en ander plaats in een uitermate sociale en ongedwongen sfeer waarin u gemakkelijk contacten kunt leggen met andere deelnemers.

De start
De start, als ook de finish, vindt uiteraard plaats in een passende en stijlvolle entourage, te weten bij de locale Maserati dealer, gelegen aan de Pietersbergweg te Eindhoven. Na de koffie, charmant begeleid door een plak natte cake, een woord van welkom en hoogstwaarschijnlijk wat laatste mededelingen over de route, wordt er gestart op volgorde van een startlijst. Niet alleen rond de start, maar ook tijdens de lunch en later tijdens de borrel en het diner is er ruim voldoende toezicht op de geparkeerde bolides.

Het relaxte touren
U wordt tijdens het relaxte touren vergast op een mooi stuk van ons Brabantse land. Na het de gehele ochtend toepassen van uw zicht, wordt uw zintuig smaak tijdens de lunch op de proef gesteld. Daarna rijden we via een aantrekkelijke route, terug naar de locale Maserati verdeler, alwaar borrel, buffet en prijsuitreiking plaats zullen vinden.

Uw deelname
Bent u geïnteresseerd in deelname op 9 juni a.s? Ga dan naar www.rt37.nl en vul het invulformulier in.

 

Bron: Ronde Tafel 37

rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.