6 – 14 januari 2012 – KrisKras Scandinavië

Bent u een enthousiaste liefhebber van autorijden en beperkt dit  zich niet alleen binnen de Nederlandse grenzen, dan is de Maxxis ScanCoveryTrial absoluut iets voor u. De Maxxis ScanCoveryTrial is een autosportevenement waarbij een race- of rallylicentie niet nodig is. De Maxxis ScanCoveryTrial editie 2012, wordt gereden van vrijdag 6 januari tot en met Zaterdag  14 januari 2012. De tocht gaat in zeven dagen tijd kris kras door Scandinavië, ruim 7000 kilometer en dat onder omstandigheden met veel sneeuw, ijs en temperaturen welke kunnen dalen tot wel min 40 graden Celius.

sctDe ScanCoveryTrial is beslist geen race of rallywedstrijd maar een autotoertocht waarbij een strikte naleving van de verkeersregels van essentieël  belang zijn voor het wedstrijdelement. Naast navigatie via coördinaten maakt Maxxis ScanCoveryTrial ook gebruik van een RouteBook met unieke klassementsproeven. Kortom dit alles maakt de Maxxis ScanCoveryTrial niet allen uiterst uniek maar, is ook nog eens de voordeligste tourtocht in zijn soort. Heb je interesse? 2012 zit vol ! maar schrijf je dan alvast in voor de ScanCoveryTrial 2013 … !

Omdat  Maxxis ScanCoveryTrial nauwe banden onderhoudt met KWF Kankerbestrijding,  doneren wij maarliefst ca 10% van het inschrijfgeld aan dit goede doel. Volgens  informatie van KWF Kankerbestrijding krijgt ruim één op de drie mensen in Nederland ooit te maken met kanker. Kanker raakt dus iedereen. Met z’n allen moeten we het  uiterste doen om kanker nog beter te leren begrijpen en bestrijden. Door meer  onderzoek kan zoveel mogelijk leed voorkomen worden bij patiënten en hun  dierbaren. De initiatiefnemers van de Maxxis ScanCoveryTrial hebben de  afgelopen drie jaar al € 40.000,00 ingezameld voor dit goede doel en daar zijn we maar wat trots op !

Bron en meer informatie : www.msct.nl/scancoverytrial/

logo kanker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.