Na het succes van de Ferrari Days 2010, opent Seefeld in Tirol nu ook haar deuren voor de Seefeld Classic Rally, die tegelijkertijd met de Ferrari Days 2011 verreden wordt en voert langs de mooiste routes in de Alpen. U verblijft in het luxe 5 sterren Hotel Klosterbräu  en geniet van de wonderschone natuur en de onvoorwaardelijke gastvrijheid, die Tirol en Seefeld in het bijzonder, u te bieden heeft.

seefeldOp donderdag, na incheck en scruteneering om 17.00 uur, wordt u om 19.30 uur verwacht in het sfeervolle restaurant van het hotel, waar u tijdens de briefing met aansluitend een welkomstdiner, de geplande route voor de volgende dag wordt getoond en de spelregels worden  verklaard.
Op vrijdag is de start gepland om 08.30 uur en voert de route door het mooie Tirol, waarbij u onderweg een aantal behendigheidsproeven ondergaat. Rond 17.00 uur bent u terug in Seefeld, waarna u kunt genieten van de gezellige sfeer rond het dorpsplein en het diner om 19.30 uur.
Op zaterdag toont de Seefeld Classic Rally u een ander deel van Tirol en dineert u ‘s avonds in de sfeervolle atmosfeer van de 500 jaar oude wijnkelder van Hotel Klosterbäu.
Op zondag rijdt u een etappe naar een bijzondere locatie, waarna om 12.30 uur een lunch met aansluitend prijsuitreiking gepland staat.

Prijs € 1470,- per team  van 2 personen (excl. BTW)

Inclusief:
–  Deelname voor 2 personen
–   3 overnachtingen Hotel Klosterbräu
–   Ontbijt, lunch en diner
–   Gebruik van Welness, Spa & Gym
–   Routeboek
–   Top Speed DVD Seefelder Classic Rally

Meer informatie: www.seefeldclassicrally.com en info@seefeldclassicrally.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.