banner

In de herfstvakantie 2012 gaat voor het eerst de sleutel 13 rally van start.  Spannend, avontuurlijk en leuk! De rally wordt gereden met de meest karakteristieke auto van Roemenië, de klassieke Dacia!

In de tijd voor de omwenteling werden in Roemenië Dacia’s geproduceerd die een kopie waren van de oorspronkelijke Renault 12. Hij kwam in een sedan, een station en in twee types pick-ups (met enkele en dubbele cabine).
Voor de rally staan in Cluj-Napoca de klassieke wagens klaar voor de deelnemers. Met deze markante en typisch Roemeense auto’s rijden de teams naar Amsterdam.

De deelnemende equipes vliegen van Dortmund naar Cluj-Napoca. De sleutels voor de auto’s liggen al te wachten. Stickers plakken en rijden maar!

Een equipe bestaat uit minimaal 2 personen en de minimum inleg is € 5.000. Van dit bedrag komt minimaal de helft ten goede aan Stichting Kinder-Rijk. Deze organisatie geeft kansarme kinderen en gezinnen nieuwe kansen. De inleg is inclusief auto, papieren, organisatie van de rally, diners en overnachtingen.

sleutel13 2

U beleeft een fantastisch avontuur, steunt een goed doel en profiteert van:

Over de Stichting Kinder-Rijk

Stichting Kinder-Rijk is een Nederlandse ontwikkelingsorganisatie die structurele hulp biedt aan kinderen en jongeren in Oost Europa, vooral in Roemenië. We bieden hulp op de volgende terreinen:

In de grote steden van Roemenië zijn nog steeds veel kansarme kinderen. Zij zijn vaak de dupe als de ouders zonder inkomen raken. Vaak leven deze jonge gezinnen in schrijnende armoede. Daarnaast zijn er veel jongeren die niet meer in de pleegzorg terecht kunnen. Zonder hulp dreigen zij op straat terecht te komen, om uiteindelijk in de prostitutie of criminaliteit te belanden.

Kinder-Rijk wil voor hen het verschil maken en biedt hulp, ter plaatse. Daardoor kunnen de gezinnen zich uiteindelijk zelf redden en ontwikkelen jongeren zich tot zelfstandige en volwaardige burgers in de Roemeense maatschappij. Kinder-Rijk werkt nauw samen met een Roemeense partnerorganisatie.

Enthousiast geworden over de sleutel 13 rally? Klik door naar www.sleutel13rally.nl en lees hier alles over de organisatie, stichting Kinder-Rijk en het rallyavontuur.sleutel 13

Meer informatie:
Gert IJszenga  06-53646574  gertijszenga[at]gmail.com
Raoul Veldink  06-26969222  raoul[at]tienvoorzeven.nl
www.sleutel13rally.nl

Rallyorganisatie: www.rallyevenementen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.