sls-1

Scheveningen – 27 t/m 30 augustus 2015

De inschrijving voor de SLS Classic is geopend. De organisatie gaat verder op de in de afgelopen jaren ingezette, succesvolle koers. Van de deelnemers aan de 51e SLS Classic beoordeelde maar liefst 94% het evenement als goed tot zeer goed. Dezelfde scores werden genoteerd voor de route en de uitdaging die uitzetters Bart den Hartog en Peter Rovers de deelnemers voorschotelden.

Nieuwe startplaats: Spa! Finish in Scheveningen

De 52e SLS Classic start op 27 augustus om 10:01 uur in Spa. Als thuishaven van de Formule 1 Grand Prix van Spa-Francorchamps en de Historic Boucles de Spa wordt de stad gezien als het mekka van de Belgische autosport! Op 150 kilometer (anderhalf uur) ten zuiden van Eindhoven een locatie die voor eenieder op woensdagavond, of zelfs ook nog in de vroege donderdagochtend goed bereikbaar is.
Ook dit jaar is de organisatie er weer in geslaagd om elke avond een uitstekend hotel te reserveren met voldoende capaciteit om alle deelnemers onderdak te bieden.

sls-2

Bij de finish in Scheveningen, waar voor 2015 een andere opzet gekozen is, zijn vrienden en familie van de deelnemers ook weer van harte welkom om gezamenlijk van een afsluitende maaltijd te genieten en de prijsuitreiking bij te wonen.

Schrijf snel in!

Om de unieke, gezellige maar competitieve sfeer in de SLS te kunnen waarborgen heeft de organisatie het maximum aantal inschrijvers vastgesteld op 120 equipes. In de enquête liet al bijna 75% van de deelnemers aan de 2014 editie weten ‘graag mee te doen’ aan de
52e SLS Classic in 2015! Schrijf dus snel in om te voorkomen dat je misgrijpt!

Klik hier voor meer informatie en inschrijven.

rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.