sportklasse 1 rally

Aan een deelnemersveld met gevorderde chauffeurs en navigators biedt een rallyevenement in de sportklasse uitdagende kaartleesopdrachten en verrassende klassementsproeven. De organisatie maakt het de equipes niet gemakkelijk; hoewel plezier voorop staat is het vinden van de juiste route een pittige klus.

Ondanks de professionele aanpak staat het evenement in het teken van gastvrijheid en relatiemarketing. Neemt u de proef op de som? We zijn benieuwd u zonder omwegen de finish bereikt of onderweg toch het spoor bijster raakt.

sportklasse 2 rally

Rally’s in de sportklasse zijn prima geschikt voor een deelnemersveld dat, geheel of gedeeltelijk, al ervaring heeft opgedaan in het rijden van traditionele navigatieritten. Betreft het maar een deel van uw genodigden dan kan de rally worden gesplitst in bijvoorbeeld een sport- en een tourklasse. Zo kan elke equipe op zijn eigen niveau aan het evenement deelnemen.

Een rally in de sportklasse kan worden gereden in eigen auto’s maar er kunnen ook klassiekers beschikbaar worden gesteld. Informeer naar de mogelijkheden.

sportklasse 3 rally

Voor meer informatie of voor het aanvragen van een offerte vult u snel onderstaand formulier in of belt u met 06-55718154.

Informatie aanvragen

[contact-form] [contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /] [contact-field label=”Email” type=”email” required=”true” /] [contact-field label=”Telefoonnummer” type=”text” /] [contact-field label=”Uw vraag” type=”textarea” required=”true” /] [/contact-form]

rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.