Teambuilding

Samenwerken. Daar draait het om bij de rally Teambuilding. In plaats van de laatste verkoopcijfers door te nemen, navigeer je door middel van de verschillende navigatiemethoden. Hierdoor ontstaat er een nieuwe lading in de relatie tussen jou en je collega’s.

Leer je collega's kennen

Samenwerken. Daar draait het om bij de rally Teambuilding. In plaats van de laatste verkoopcijfers door te nemen, navigeer je door middel van de verschillende navigatiemethoden (link naar artikel navigatiemethoden). Hierdoor ontstaat er een nieuwe lading in de relatie tussen jou en je collega’s.

Door middel van verschillende activiteiten zie je nog meer kanten van je collega’s. Wie weet blijkt de marketingmanager ineens een fanatieke navigator te zijn of juist geen richtingsgevoel te hebben. Er zijn verschillende competenties die je traint tijdens de rally. Zo leer je problemen op te lossen, hindernissen te overwinnen en te durven vertrouwen op een ander.

Zie jij jezelf al met je collega’s deze opdracht voltooien onder het genot van een hapje en een drankje? 

Op zoek naar inspiratie?

Wil je wat meer voorbeelden van een teambuilding rally of ben je op zoek naar inspiratie? Dat kan! Vul het formulier in en je krijgt van ons vrijblijvend de gewenste informatie.

Let's rally together

Wil je meer weten over ons aabod? Vraag dan nú meer informatie aan. Vul het onderstaande formulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

WEB RallyEvenementen 160a www.kevincordewener.com DSC 7263 WebP
rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.