Nijmegen – 30 augustus 2014

Beleef het meest sensationele rallyevenement van Nederland met de vierde editie van de JuPla Business Rally Nijmegen! De rally is bedoeld voor oldtimers, bijzondere youngtimers en cabrio’s. Het doel is een maximale opbrengst te realiseren voor Ronald McDonald Huis Nijmegen en iedereen een onvergetelijke dag te bezorgen.

JuPla Business Rally Nijmegen staat bekend als een zeer gezellig rallyevenement waarbij ook het sportieve element erg belangrijk is, ieder jaar is er weer een ware strijd tussen de deelnemende equipes. ‘De rally bestaat uit een bol-pijl rit met een spectaculaire behendigheidsproef.’ laten de organisatoren Rutger van Lee en Frank Theunisse weten. ‘Het unieke aan deze rally is dat het deelnemersveld erg divers is. Het is een ontspannende rit voor jong en oud, iedereen met een bijzonder voertuig is welkom om deel te nemen aan de JuPla Business Rally Nijmegen. Alléén, met z’n tweeën of met de hele familie.’

jupla 2

Programma
Vanaf 9 uur worden de eerste deelnemers verwacht met hun klassiekers, cabrio’s of snelle bolides. De eerste deelnemer start om 10:00 uur en de eerste auto’s worden om 17:00 weer verwacht op de finishlocatie. Terwijl de deelnemers hier genieten en samen de rally analyseren, zal de rekenkamer de officieuze uitslag zo spoedig mogelijk bekend maken.
Na afloop van elke etappe is er voldoende tijd voor het ontmoeten van de andere deelnemers, ontspanning en netwerken op de unieke lunchlocatie en fraaie finishlocatie.

Kosten
De kosten voor de rally bedragen €160,- per equipe. Mocht u met meerdere mensen willen samenrijden dan is dat ook mogelijk: voor elke inzittende extra betaald u slechts €55,- extra. Dit alles is inclusief ontvangst met koffie, een aangeklede lunch en een borrel met een goed verzorgde barbecue na de rit.

Sponsoring
Om zoveel mogelijk voor het goede doel in te zamelen werft JuPla sponsoren. Er zijn voor bedrijven daarom voldoende mogelijkheden om als sponsor deel te nemen aan deze rally. Een van de tegenprestaties is deelname met één of meerdere equipe(s).
Voor €100,- extra bent u al sponsor van dit evenement en steunt u het Ronald McDonald Huis Nijmegen.

Voor een volledige beeldvorming, sponsorpakketten en inschrijving zie www.jupla.nl/brn.

Zie ook de aftermovie van 2013: https://www.youtube.com/watch?v=3_J_jKqd_hI

rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.