Beusichem – Zaterdag 1 september 2012

Voor het derde achtereenvolgende jaar organiseert de Rotary Culemborg de Big Apple rally. Het is een mooie rustige toerrit voor mensen met oldtimers, bijzondere auto’s, cabrio’s en sportwagens. Er is geen specifieke ervaring vereist. Deelnemers doorkruisen het Betuwse rivierengebied via polder- en dijkwegen.

Het landschap staat bekend om zijn afwisselende karakter. Ten tijde van de rally ziet u boomgaarden met rijpende appels en peren en de eerste herfstkleuren. Verder komt u langs akkerbouwgronden, weilanden, rivieren, uiterwaarden en kronkelende dijken. Op talloze plaatsen passeert u prachtige kastelen en landgoederen. De rally kent dan ook de naam Big Apple kastelen en landgoederentocht.

apple a

Het inschrijfgeld voor toerrit, lunch en dinerbuffet bedraagt €140,- per equipe van twee personen; extra passagier € 40,-.

Bij enkel deelname aan het dinerbuffet zijn de kosten € 25,- euro per volwassene en € 25,- per kind.

De start op zaterdag 1 september 2012 vindt om 11.00 uur plaats vanaf Garage Knobbout, De Kerswerf 2 te Beusichem. Vanaf 09.30 uur bent u daar welkom met uw auto om evenals voorgaande jaren onder het genot van koffie en koek de klassieke en bijzondere auto’s te bewonderen. Tijdens de toerrit is er een pauze ingelast voor een lunch bij het Stroomhuis, een industrieel erfgoed, te Neerijnen.

De tocht eindigt rond 16.30 uur. U komt dan op een locatie met uitzicht over prachtige weilanden. Hier wacht de uitreiking van de prijzen en een feestelijk dinerbuffet.

apple 1

Meer informatie en inschrijven: Klik hier!

rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.