OLST/DEVENTER – Bij een ongeluk op een onbewaakte spoorwegovergang bij Olst zijn zaterdagochtend 26 november twee deelnemers aan de STAR Rally verongelukt. De auto waarin ze zaten, een Volvo 142 uit 1971, is op een trein gebotst.

Het ongeluk had plaats op de onbewaakte overgang met de Oude Allee, net buiten Olst. Deze overgang was niet in de route van de rally opgenomen.

De twee slachtoffers, 55 en 54 jaar oud en afkomstig uit Leiden en Eindhoven, namen deel aan de STAR Rally, een rally door Salland. De tocht vertrok vanochtend vanuit Apeldoorn en was onderweg naar Markelo. De organisatie is in handen van het ervaren A-vents uit het Gelderse Westervoort. Deze STAR-rally telde dit jaar als beslissende rally mee in de KNAF Open Nederlands Historisch Rallykampioenschap 2011. De identiteit van de slachtoffers wordt via dit blog niet vrijgegeven.

De rally, waarbij snelheid overigens van geen belang is voor de uitslag, is onmiddellijk afgelast. De deelnemers worden opgevangen in Tivoli in Raalte. De circa zeventig deelnemende teams zouden in bij Tivoli de lunch gebruiken. Het nieuws is bij de deelnemers hard aangekomen.

Ons medeleven gaat uit naar de nabestaanden en iedereen die bij dit noodlottig ongeval is betrokken, op wat voor manier dan ook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.