Uden – 2 april 2018 ->

De Lions Uden-Veghel zijn al jaren actief en dragen graag bij aan goede doelen. En ook in 2o18 zal de Ujese Paos Rally, gereden op 2e paasdag, daartoe een bijdrage gaan leveren.

Wanneer?
De Ujese Paos Rally 2018 vindt plaats met Pasen, tweede Paasdag, 2 april 2018. Als deelnemer en als bezoeker beleeft u een fantastische dag, met veel plezier. Tevens steunt u ons goede doel: zorgen voor ouderen, met name op het gebied van dementie. Doet u mee?

Ujesepaosrally 2017 1

Laat zien wat u in de schuur heeft staan! Heeft u een klassieke Alfa Romeo, Alvis, Austin Healey, Jaguar, MG, Peugeot, Porsche, Saab, Volvo met een wow-factor, of zelfs een Bentley, Bugatti, Ferrari of Rolls Royce? Doe dan mee! Cabrio of kap maakt niet uit, iedereen is welkom.

Er kan worden deelgenomen met bijzondere auto’s, klassiekers, cabrio’s en sportscars. Het bouwjaar is niet relevant. Uw deelname is belangrijker dan de prijs, de staat, de kleur en de uitvoering van de auto. Uiteraard dient de auto, indien van toepassing, APK-goedgekeurd te zijn, goed te kunnen rijden en vanzelfsprekend minimaal verzekerd volgens de Wet Aansprakelijkheid Motorvoertuigen (WAM).

Ujesepaosrally 2017 2

Route
Vanuit de prachtige startlocatie rijdt u een ochtendetappe, gevolgd door een lunch op een bijzondere plaats. Vervolgens rijdt u het middaggedeelte. Iedere etappe duurt maximaal drie uur. U komt weer terug bij de start en wordt ontvangen met een bubbelend aperitief. Tijdens het aansluitende dinerbuffet wordt de uitslag berekend. Intussen hamert de veilingmeester uw zelf meegebrachte donatiestukken af.

Na afloop van deze enerverende dag heeft u, als deelnemer, een héél erg leuke dag beleefd én tegelijkertijd een wezenlijke bijdrage geleverd aan de gezondheid van alle ouderen met dementie.

Informatie en inschrijven
Er wordt gereden in een sportklasse en een tourklasse. Informatie en inschrijven op www.ujesepaosrally.nl. Inschrijven kan tot 16 maart 2018.

Jouw rallyevenement ook op Rallyevenementen.com? Mail naar de redactie.

 

 

rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.