Uden – 17 april 2017 ->

De Lions Uden-Veghel zijn al jaren actief en dragen graag bij aan goede doelen. Dit jaar is het tijd voor een nieuw initiatief: de Ujese Paos Rally. De organisatie hoopt op een zeer succesvol evenement, zodat deze rally als een jaarlijks terugkerend evenement aan de Lions-agenda kan worden toegevoegd.

Wanneer?
De Ujese Paos Rally 2017 vindt uiteraard plaats met Pasen, tweede Paasdag, 17 april 2017. Als deelnemer en als bezoeker beleeft u een fantastische dag, met veel plezier. Tevens steunt u ons goede doel: zorgen voor ouderen, met name op het gebied van dementie. Doet u mee?

Ujesepaosrally 2017 1

Laat zien wat u in de schuur heeft staan! Heeft u een klassieke Alfa Romeo, Alvis, Austin Healey, Jaguar, MG, Peugeot, Porsche, Saab, Volvo met een wow-factor, of zelfs een Bentley, Bugatti, Ferrari of Rolls Royce? Doe dan mee! Cabrio of kap maakt niet uit, iedereen is welkom.

Er kan worden deelgenomen met bijzondere auto’s, klassiekers, cabrio’s en sportscars. Het bouwjaar is niet relevant. Uw deelname is belangrijker dan de prijs, de staat, de kleur en de uitvoering van de auto. Uiteraard dient de auto, indien van toepassing, APK-goedgekeurd te zijn, goed te kunnen rijden en vanzelfsprekend minimaal verzekerd volgens de Wet Aansprakelijkheid Motorvoertuigen (WAM).

Ujesepaosrally 2017 2

Route
De eerste editie van de Ujese Paos Rally rally zal van start gaan in Uden. De Peel en de Meierij vormen samen een fantastisch natuurgebied, één van de mooiste gebieden van ons land. In dat gebied rijden wij onze prachtige rally.
Na de lunch gaan we verder in noordoostelijke richting. U rijdt over weggetjes waarvan u het bestaan niet weet. U komt op plaatsen waar u niet een-twee-drie zou komen. Juist dát gevarieerde maakt deze Rally-dag tot een unieke beleving.

Informatie en inschrijven
Er wordt gereden in een sportklasse en een tourklasse. Informatie en inschrijven op www.ujesepaosrally.nl. Inschrijven kan tot 1 april.

Jouw rally evenement ook op Rallyevenementen.com? Mail naar de redactie.

 

 

rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.