Beesd – Nieuw Vennep – 28 april 2019

De Venniper Koninginnerit kent zijn oorsprong in 2000, toen Paul van ’t Hullenaar en Thomas Hendriksen het initiatief namen om een bescheiden klassiekerrit te organiseren. Zoals de naam al doet vermoeden, vindt de rit ieder jaar plaats rond Koninginnedag. Inmiddels is het evenement uitgegroeid tot één van de grotere klassiekerritten van Nederland, met zo’n 140 equipes.

venniper 1

Sport- en tourklasse
Om zowel sportieve als gezelligheids rijders van dienst te zijn, is de rit onderverdeeld in een sport- en tourklasse. In de sportklasse speelt het wedstrijdelement een grote rol. Met name het navigeren in verschillende vormen en het deelnemen aan regularities maakt de rit extra spannend.

De tourrit is zoals de Venniper Koninginnerit ooit begonnen is. Een gezelligheidsrit met een klein wedstrijdelement in de vorm van vragen die beantwoord moeten worden. In deze rit kan onder meer de verschijningsprijs gewonnen worden. Wij verwachten dat u veel aandacht besteedt aan uw outfit, passend bij de auto. U vindt het reglement voor de tourklasse onderaan deze pagina.

De route van beide ritten kruist elkaar op verschillende punten. Om de gezelligheid er in te houden vindt de lunch voor beide ritten plaats op dezelfde locatie.

venniper 2

Ochtendprogramma
08.00 uur – Aankomst eerste deelnemers
08.30 uur – Briefing rijders en navigators
09.00 uur – Eerste auto’s vertrekken
10.30 uur – Vertrek laatste oldtimer

Middagprogramma
14.30 uur – Presentatie over de Nuna7 solarauto
15.00 uur – Eerste deelnemers finishen bij De Rustende Jager
17.00 uur – Presentatie over de Nuna7 solarauto
17.30 uur – Prijsuitreiking

De inschrijving voor 2019 is geopend. Reserveer nu een startplek voor 28 april 2019 op: https://vkrit.nl/inschrijven.

Let op: de start is vanwege het jubileum ditmaal in Beesd!

Jouw rally ook op https://rallyevenementen.com? Mail de redactie.
rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.