Nieuw Vennep – 6 mei 2012

Waar menigeen afgelopen weekend genoot van een prachtige schaatstocht, kijken de klassiekerliefhebbers alweer uit naar het voorjaar. Op 6 mei aanstaande vindt namelijk de 13e Venniper Koninginnerit plaats. Ook dit jaar voert de rit weer over prachtige wegen naar een idyllische lunchlocatie, om vervolgens terug te keren naar Nieuw-Vennep.

venniper 2012

De route is dit jaar ongeveer 130 kilometer lang. Gedurende de rit worden er diverse kaartleessystemen gehanteerd, opgesteld door Gerard Heimerikx, die al meerdere jaren de prachtige routes voor de rit uitzet. Bert van den Dool zal de start verzorgen bij het paddock van de Venniper Koninginnerit, de Rustende Jager. Hij zal vertellen over de deelnemende auto’s, waaronder onder meer een Alvis Speed 25, Jaguar E-Type, MG A, Ford Lotus Cortina en bijzondere Dodge uit 1917.

Bij de organisatie zijn reeds vele aanmeldingen binnengekomen, maar er is nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar in zowel de sport- als de tourklasse. Mocht u mee willen doen aan de rit, meldt u dan snel aan met een klassieke automobiel van voor 1975.

Op de website www.vkrit.nl vindt u het inschrijfformulier.

venniper

rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.