Beesd / Nieuw-Vennip – Zondag 19 april 2020

Zoals de naam Venniper Koninginnerit al doet vermoeden, vindt deze rally ieder jaar plaats rond Koninginnedag. Inmiddels is het evenement uitgegroeid tot één van de grotere klassiekerritten van Nederland, met zo’n 130 equipes.

venniper 1

Sportklassen & tourklasse
Om zowel sportieve als gezelligheidsrijders van dienst te zijn, is de rit onderverdeeld in een sport- en tourklasse. In de sportklasse speelt het wedstrijdelement een grote rol. Met name het navigeren in verschillende vormen en het deelnemen aan regularities maakt de rit extra spannend. Voor deze rit is de ritprijs te winnen. U vindt het reglement voor de sportklasse onderaan deze pagina.

De tourrit is zoals de Venniper Koninginnerit ooit begonnen is. Een gezelligheidsrit met een klein wedstrijdelement in de vorm van vragen die beantwoord moeten worden. In deze rit kan onder meer de verschijningsprijs gewonnen worden. Wij verwachten dat u veel aandacht besteedt aan uw outfit, passend bij de auto.

venniper 2

De route van beide ritten kruist elkaar op verschillende punten. Om de gezelligheid er in te houden vindt de lunch voor beide ritten plaats op dezelfde locatie.

Locatie
De Venniper Koninginnerit start in Beesd en finisht bij De Rustende Jager (Venneperweg 471,  Nieuw-Vennep). 

Programma
8.30 uur – Aankomst eerste deelnemers in Beesd
9.00 uur – Briefing rijders en navigators
9.30 uur – Eerste auto’s vertrekken
10.30 uur – Vertrek laatste oldtimer
15.00 uur – Eerste deelnemers finishen bij De Rustende Jager.
17.30 uur – Prijsuitreiking

De finish is ook leuk om te bezoeken: inclusief muzikale begeleiding. Gelegenheid voor drankje, hapje en extra activiteiten.

Inschrijven: https://vkrit.nl/inschrijven

Jouw rally ook op https://rallyevenementen.com? Mail de redactie.

rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.