Boxmeer – Zondag 15 april

Op zondag 15 april 2012 organiseert de Auto Sport Club Boxmeer en omstreken voor de vijftigste keer de Oost-Brabant Rit. Voor dit unieke jubileumstaat de inschrijving open voor alle liefhebbers van recreatief toeren of kaartlezen. Deelname is in principe mogelijk met elke voor straatgebruik toegelaten personenauto. De laatste jaren kiezen veel deelnemers ervoor met een klassieke auto te rijden, maar dat is beslist geen voorwaarde.

De Oost Brabant Rit wordt verreden in drie verschillende klassen. De Recreatieklasse bestaat uit een fotozoekrit in ongedwongen sfeer. De Toerklasse rijdt een kaartleesrit, die ook geschikt is voor equipes zonder ervaring op dit gebied. De Sportklasse krijgt eveneens een kaartleesrit te rijden, maar met een hogere moeilijkheidsgraad.

boxmeer 1

De start van de jubileumeditie van de Oost Brabant Rit vindt plaats op de traditionele plek: voor de deur van Hotel Restaurant Riche in de Steenstraat in het centrum van Boxmeer. De eerste deelnemer gaat om exact 10.00 uur van start. Vanaf 15.00 uur worden de eerste deelnemers terug verwacht bij Brasser de Bock op het Raadhuisplein. De uitslag zal rond 17.15 bekend zijn en aansluitend wordt de prijsuitreiking gehouden. Start en finish vormen traditioneel een spektakel dat erg veel publiek trekt.

boxmeer 2

In Bourgondisch Boxmeer wordt uiteraard goed voor de inwendige mens gezorgd. Tussen de middag is er een lunchbuffet voor de deelnemers. Om deze bijzondere dag af te sluiten, biedt Brasserie de Bock ’s avonds een speciaal keuzemenu.

Inschrijven kan via de website www.ascboxmeer.nl. De kosten voor deelname aan de Sport- en Toerklasse bedragen € 25,- voor leden van de Auto Sport Club Boxmeer en € 30 voor niet-leden. Deelname in de Recreatieklasse kost respectievelijk € 20 en € 25.

Tot ziens in Boxmeer op 15 april!

Via www.ascboxmeer.nl

rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.