Zondag 5 mei 2013 – Den Haag

Wilt u een speciale invulling geven aan bevrijdingsdag, zondag 5 mei 2013? Doe dan mee met de toerrit voor auto’s: de Walk of Freedom 2013. Een prachtige route is voor u uitgestippeld door het waterrijke hart van Nederland. De organisatie van de toerrit is in handen van Rotaryclub ‘s-Gravenhage Residentie.

walk-of-freedom

Rotary is een wereldwijde organisatie die zich inzet voor goede doelen in eigen land en het buitenland. In het kader van bevrijdingsdag 2013 gaat de opbrengst van deze toerrit bijna geheel naar de stichting High5Rehab. Deze stichting zet zich in voor het gehandicapte kind op Bali en helpt hen om een zelfstandige toekomst op te bouwen met revalidatie, hulpmiddelen, educatie en operaties (www.high5rehab.org). Nederlandse artsen gaan in hun vakantie naar Bali en opereren daar, geheel belangeloos, kinderen die geboren zijn met een klompvoetje. Door deze kosteloos uitgevoerde operaties krijgen vele kinderen per jaar weer de mogelijkheid om te lopen en worden hun toekomstmogelijkheden aanzienlijk vergroot: Walk of Freedom: doe mee, want alle kinderen verdienen een toekomst, ook deze kinderen met een lichamelijke beperking.

Start en finish in Den Haag

Deelnamekosten per equipe (2 p.) : € 150,00 (incl. routeboek, rallyschild en lunch), elke extra passagier betaalt € 35,00

Let op: Bij inschrijving na 27 april zijn de deelnamekosten € 175,00 per equipe en € 45,00 voor elke extra deelnemer. Schrijf dus op tijd in!

Inschrijving staat open voor elk verzekerd voertuig met een geldig kenteken. Bijzondere, exclusieve auto’s worden op prijs gesteld maar zijn geen must!

Meer informatie en inschrijven: op de rallywebsite van Rotary De Residentie

rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.