Hoeven – 16 juni 2019

Wheels for Wishes is een benefietrally voor bijzondere auto’s, zoals cabrio’s, klassiekers en sportauto’s, waarvan de opbrengst ten goede komt aan Make-A-Wish Nederland.

wheelsforwishes

Wheels for Wishes is een unieke en volledig verzorgde toertocht door het prachtige Noord-Brabant voor klassieke automobielen, cabrio’s en sportauto’s.
Deelnemers genieten tijdens de dag van een smakelijk ontbijt, lunch en diner, uiteraard inclusief drankjes. Op het prachtige Bovendonk in Hoeven ontvangen we de equipes vanaf 08:45 uur en na een geweldige dag zwaaien we hen tegen 20:00 uur weer uit.

Make-A-Wish Nederland
De opbrengst ten goede komt aan Make-A-Wish Nederland en zal worden aangewend voor haar doelstelling; kinderen tussen 3 en 18 jaar met een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte kracht geven voor de toekomst door hun allerliefste wens te vervullen. Bekijk de wensvervulling van Thijn.

Met uw deelname steunt u niet alleen dit goede doel, u geniet van een dag vol rijplezier.

wheelsforwishes2

Start- en finishlocatie
In 2019 wordt gestart en gefinisht bij Bovendonk in Hoeven.
Meer informatie en inschrijven: http://www.wheelsforwishes.nl

Jouw rally ook op https://rallyevenementen.com? Mail de redactie.

rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.