20 mei 2012 – Ulft

Youngtimer Event Forever Young krijgt een echt beurskarakter door de aanwezigheid van standhouders met auto’s, onderdelen, boeken en modellen en andere automobilia. In feite vergelijkbaar met wat je op oldtimerbeurzen kunt aantreffen. Clubs en liefhebbers staan centraal bij Forever Young: er is veel ruimte gereserveerd voor hun youngtimer, waaronder een expositiehal van 5000m2. Verder is er een Concours d’Elegance met een voorselectie via de website.

youngtimer

Concours d’Elegance
Het is de bedoeling dat er dertig tot veertig auto’s overblijven voor de definitieve beoordeling op grond van conditie, presentatie en originaliteit. Volledig tijdsgetrouwe serieus getunede auto’s zijn ook welkom, al zijn die dun gezaaid. We streven ook naar enkele workshops, waarbij we gebruik hopen te maken van de vakkennis van professionele relaties van het magazine.

Unieke locatie
Voor het Youngtimer Event wordt gebruik gemaakt van de gigantische capaciteit van het DRU Cultuurpark in Ulft: naast de SSP Hal met een oppervlakte van 5000m2, zullen er meer dan 750 buitenparkeerplaatsen worden gereserveerd voor Youngtimers. De parkeerweide voor bezoekers kent een oppervlakte van zo’n 10 hectare en biedt plaats aan maximaal 20.000 auto’s.

Sfeer en gezelligheid
Forever Young is pas geslaagd als iedereen een fantastische dag achter de rug heeft. Dus het blijft niet bij alleen ‘auto’s kijken’. Het indrukwekkende terrein van de DRU Industriepark op zich is al een bezoekje waard! Maar er is bijvoorbeeld ook gedacht aan horeca, lifestyle en activiteiten voor de kids. Wat dacht je bijvoorbeeld en een Mobile Spa (in samenwerking met De Zwaluwhoeve), een Achterhoekse wijnproeverij, 80 design artikelen en een kinderopvang?

Bezoekers Ticket | € 7,50 (voorverkoop) of € 10,00 (kassa)
Ticket waarmee je als bezoeker toegang krijgt tot het DRU Industriepark en alle aspecten van de beurs vrij kunt bezoeken. Kinderen onder de 12 zijn gratis.Tickets aan de deur kennen een tarief van € 10,00. Parkeren voor bezoekers kan op de aangrenzende parkeerweide (€ 4 voor de hele dag), reserveren hiervoor is niet nodig.

Youngtimer Ticket | € 10,00 (voorverkoop) of € 15,00 (kassa)
Speciale Youngtimer Plaatsen op het DRU Park. Dit ticket is inclusief toegang voor 1 persoon (bestuurder) Hieronder kun je voor je auto een Youngtimer Ticket reserveren. Let op: vergeet niet een bezoekers ticket te bestellen voor eventuele passagiers (kinderen t/m 12 jaar onder begeleiding gratis).

Meer info, tevens bron : www.youngtimerevent.com

rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.