s-1-202

 

Noteert u zaterdag 22 juni 2013 alvast in uw agenda? Dan wordt de de 15 7 Uren van Emmeloord gereden! De uitzetters zijn al druk in de weer met het zoeken naar mooie weggetjes en bijzondere routes. Het belooft een mooie en vooral leuke rit te worden voor iedereen die de beschikking heeft over een auto die is gebouwd tot en met 1979. De rit wordt opgebouwd op stafkaarten met diverse kaartleessystemen. Als ervaren equipe schrijft u zich in voor de sportklasse. Voor de gezelligheidsrijders of de minder ervaren rijders is er de toerklasse.

In verband met het nieuw te bouwen winkelcentrum in Emmeloord op het mooie grote parkeerterrein voor ’t Voorhuys, is het niet mogelijk daar met veel auto’s te parkeren. Daarom vinden de start, lunch en finish in 2013 plaats bij hotel van der Valk in Wolvega. Voor de deelnemers is er de mogelijkheid tegen een speciaal tarief te overnachten bij van der Valk te Wolvega voor meer informatie zie www.7uren.nl. De eerste deelnemer start om 09.01 uur. De finish is om circa 17.00 uur met rond 18.30 uur het dinerbuffet. De prijsuitreiking vindt om circa 20.00 uur plaats. Wij hopen u aan de start te mogen begroeten.

Indien u zich inschrijft, gaat u automatisch akkoord met de deelname voorwaarden. Deze voorwaarden zijn terug te vinden op onze website. Het inschrijfgeld bedraagt € 195,00 per equipe en dient te worden over gemaakt op bankrekeningnummer 147470862 t.n.v. Stichting 99 Events Emmeloord te Emmeloord o.v.v. ‘7 Uren 2013’ plus de namen van de bestuurder en navigator. Er worden maximaal 160 equipes toegelaten.

Bij het inschrijfgeld zijn inbegrepen:

· reglement (download)  · koffie bij aankomst
· de routeboeken                · lunch
· uitleg in kleur                    · dinerbuffet

De 7 Uren van Emmeloord wordt mede mogelijk gemaakt door de medewerking van De Amac Marshal Club. Om u direct in te schrijven of voor meer informatie gaat u de website: http://www.7uren.nl/

 

rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.