Evian-les-Bains – Zondag staan 220 teams te pronken aan het meer van Genève. De keuring voor de buitenlandse teams is snel achter de rug en iedereen gaat even kijken. Schouderklopjes, lachen, bijpraten… Nu is het gezellig maar morgen als de startvlag valt is het ernst. Eeuwige roem en de gladiolen of…

Wij zijn vandaag een rondje gaan rijden in de omgeving. Uiteindelijk kwamen we uit bij de pont du Diable, de brug van de duivel. Een door woeste natuurkrachten uitgesleten ravijn waar het water duizenden jaren lang zijn slijtende werking heeft gedaan en waar je veel draaikolken ziet die uitgesleten zijn in het marmerachtig gesteente.
Mooie rondwandeling met een gids die veel verhelderende dingen vertelde.
Tegen 14.30 waren we terug in Evian-les-Bains om dus veel mensen te ontmoeten. Onder hen de Noordwijkse teams en de vele bekenden die we de afgelopen jaren hebben ontmoet in de rally.

Het weer is redelijk; af en toe een onverklaarbare klein regenbui, dan weer de warmte van een brandend zonnetje. Tegen 17.15 gaan we maar eens naar het Hilton hotel omdat daar de welkomstborrel is georganiseerd. Even een kleine toespraak door Pr-manager Frank Pauli en iedereen gaat onverstoord verder met het opdissen van al dan niet sterke verhalen.

Han Kuijper

rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.