Hoorn – 27 januari 2019

Op zondag 27 januari vindt de 11e editie plaats van de Midwinter Classic. Het wedstrijdgebied ligt zoals gebruikelijk weer volledig in Noord-Holland. Start en finish zijn bij restaurant De Nadorst in Hoorn. Het uitzetten van de route is weer in de vertrouwde handen van Jaap Daamen en Adrie Brugmans.

Midwinter 2

Nieuwe klasse-indeling
In overleg met de NRF is besloten om over te gaan naar drie klassen. De toerklasse voor beginners en equipes met nog weinig ervaring. De sportklasse voor equipes met ervaring, maar (nog) niet op het niveau van de toppers, die in de masterklasse kunnen inschrijven. Wij denken dat hierdoor een betere balans in de onderlinge strijd binnen de klassen zal ontstaan.

Inschrijven en licenties
De inschrijving vindt digitaal plaats via de website van de Wegkruisers. De Midwinter Classic wordt georganiseerd volgens de bepalingen van de NRF. Dat houdt onder meer in dat deelnemers in het bezit van een licentie moeten zijn. Leden van bij de NRF aangesloten clubs hebben die, maar ook niet-leden kunnen inschrijven. Zij krijgen bij de starttafel op 27 januari gratis een tijdelijke daglicentie.

Midwinter 1

Inschrijving staat open voor deelname met alle typen en bouwjaren auto’s, maar de voorkeur gaat uit naar ouder dan 25 jaar of jongere sportcoupés of cabriolets.

Meer informatie over de rally en inschrijven: dewegkruisers.nl

Jouw rally ook op Rallyevenementen.com?Mail de redactie.
rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.