Naarden – 1 april 2017

Een rally rijden doe je voor je plezier. Plezier van mooi bezit, van de prachtige route en plezier met elkaar. Het wedstrijd-element, hoewel met een knipoog, maakt van deze rally eveneens een sportieve uitdaging. En denk erom, er zijn gedreven berijders en bijrijders.

In de wijde omtrek wordt de Gooische Vesting Rally gezien als de traditionele opening van het rally seizoen. Lekker weer, strakke organisatie, en een mooi deelnemersveld in prachtige oude schichten, toerend door even schoon landschap. Wie wil er niet graag meedoen?

gooische-vesting-1

De equipes genieten van een compleet verzorgde dag inclusief borrel. De opbrengst (€ 250 per equipe) komt, mede dankzij onze trouwe sponsoren, geheel ten goede aan het mooiste gebouw van Nederland: de Grote Kerk in Naarden.

De Gooische Vesting Rally is een initiatief van de Vrienden van de Grote Kerk Naarden. Alle inkomsten uit dit initiatief worden besteed aan onderhoud en verfraaiing van de Grote Kerk.

Deelname is op uitnodiging, en het bouwjaar van de auto ligt idealiter vóór 1971.

Jouw rally ook op https://rallyevenementen.com? Mail naar de redactie.

rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.