Kent (UK) – 11 t/m 14 mei 2107

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar! Kent’s Finest 2017 is een vierdaagse road trip voor klassiekers door de schitterende Engelse Countryside. De toervierdaagse bevat een toegankelijke rallycompetitie, met onderweg een aantal klassementsproeven en leuke kwizzen, maar ook met ruimte voor vrije tijd en genieten van het leven. 

kent-3

Programma

Donderdag 11 mei
Gezamelijke reis naar Kent via de Kanaaltunnel, inclusief de eerste rallykilometers op Britse bodem. De dag eindigt in Lenham waar deze dagen de nacht wordt doorgebracht.

Vrijdag 12 mei
Rallyprogramma in de ochtend en na de lunch vrij spelen in de regio. Bezoekje aan Canterbury of deelnemen aan extra toertje.

Zaterdag 13 mei
Volledige rallydag: via prachtige routes wordt bepaald wie de winnaars worden van Kent’s Finest. Wie doorziet de instinkers en maakt de minste ommetjes?

Zondag 14 mei
Een laatste tocht brengt ons naar de trein. Kent’s Finest 2017 zit er weer op.

kent-1

Inschrijven

Inschrijven kan met een automobiel van voor 1980. Meer informatie over het programma, de kosten en het huren van een klassieker vind je in deze flyer.

Jouw rallyevenement ook op https://rallyevenementen.com? Mail naar de redactie.

rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.