Eelde – zaterdag 3 mei 2014

Graag aandacht voor een leuke rally voor klassieke auto’s, hedendaagse auto’s, oldtimers en youngtimers. Iedereen mag deelnemen. Er wordt gestart dit jaar in tijdvakken per bouwjaar. Zowel voor de kaartlezers, als de rijders een leuke maar competitieve rally!

De rally is inclusief lunch en drankjes. Na de rally zal er een netwerkborrel bij Garage Caspers zijn. Ook op de netwerkborrel is iedereen – deelnemer of niet – welkom!

netwerkrally-a

Locatie en programma
Garage Caspers te Eelde (nabij Groningen Airport) dat zijn 90-jarig jubileum viert.

10:00 uur – verzamelen/koffie
10:30 uur – starttijd
13:00 uur – lunch
16:00 uur – finish
16:30 uur – netwerkborrel

Route
De rally bestrijkt een parcour van ongeveer 80 km door de omgeving rondom Eelde en Groningen. Tijdens de route wordt er gestopt bij verschillende kroegen. Gedurende de rally moeten er letters en foto’s worden verzameld, moeten er opdrachten worden uitgevoerd en moet er een vragenlijst worden ingevuld.

Deelnemers
Per equipe mogen twee deelnemers en 1 auto meedoen. Er kunnen maximaal 75 equipes worden ingeschreven. Het inschrijfgeld is €65,- per equipe. Inclusief rallybord en -boek, koffie, uitgebreide lunch, thee, snacks, trofee en een hoop gezelligheid.

Start op basis van bouwjaar auto. De oudste auto start het eerst, de rest volgen tot aan de jongste auto die meerijdt.

netwerkrally-a

Bezoek voor meer informatie. de reortage van vorig jaar en inschrijven: http://netwerkrally.nl/

rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.