jupla-1

Nijmegen – zaterdag 7 september 2013

Na bijna een verdubbeling van het aantal deelnemers, organiseert JuPla Nijmegen op zaterdag 7 september 2013 de 3e editie van JuPla Business Rally Nijmegen.

Als deelnemer voert u een spannende strijd om de juiste routes te vinden via het zogenaamde bol-pijl-systeem. Hiernaast zijn er ook behendigheidsproeven. De rally is bedoeld voor oldtimers, bijzondere youngtimers en cabrio’s. Dit jaar weer met spectaculaire routes en andere locaties.Ons doel is een maximale opbrengst te realiseren voor Ronald McDonald Huis Nijmegen en iedereen een onvergetelijke dag te bezorgen.

De eerste deelnemer start om 10:00 uur en de eerste auto’s worden om 16:00 weer verwacht op de finishlocatie. Waarna ongeveer om 18:00 de prijsuitreiking zal plaatsvinden. De kosten voor dit enerverende evenement zijn €150,- per equipe. Uiteraard wordt er gezorgd voor een goed verzorgde lunch en aangeklede borrel/barbecue.

jupla-2

Na afloop van elke etappe is er voldoende tijd voor het ontmoeten van collega-deelnemers, ontspanning en netwerken op de unieke lunchlocatie en fraaie finishlocatie.Voor een volledige beeldvorming, sponsorpakketen en inschrijving zie www.jupla.nl/brn

Tot ziens bij de BRN 2013,

Organisatiecomité BRN:

Rutger van Lee
Frank Theunisse

Route Officials:

Bas Spanjers
Ton Cornelissen

rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.