Op Hemelvaartsdag 17 mei 2012 start de rally ‘Wonders of Waste’. De deelnemers rijden op gebruikte frituurolie van Rotterdam naar Rome. Onderweg moeten ze de frituurolie gratis zien te regelen. Zie jij een uitdaging? Je kunt je nog aanmelden voor deze bizarre rit!

Colosseum
‘Wonders of Waste’ is een 1.600 kilometer lange rit van Rotterdam naar het Colosseum in Rome. De deelnemers mogen alleen gebruikte frituurolie als brandstof gebruiken en moeten deze onderweg gratis zien te krijgen. Met deze bizarre 3-daagse reis laten de deelnemers zien dat zij een uitdaging niet uit de weg gaan. Het einddoel van de reis is het Colosseum in Rome.

Afval
De gebruikte brandstof moet gebruikte frituurolie zijn, waarmee de organisatie wil laten zien dat dit geen afval is. Frituurolie wordt nu vaak niet recycled, terwijl het een goede basis vormt voor een milieuvriendelijke brandstof. Wonders of Waste hoopt te bereiken dat frituurolie inzamelen net zo gewoon wordt, als het scheiden van glas en oud papier.

Goede doel

De deelnemers aan dit avontuur zetten zich in voor het goede doel door sponsorgelden op te halen. De op te halen sponsorgelden worden door de deelnemers zelf bijeen gebracht. The 7 Adventures organiseert avontuurlijke road trips om geld in te zamelen voor goede doelen. Deze events bieden de deelnemers de kans de zeven nieuwe wereldwonderen te ‘herontdekken’ terwijl zij zich inzetten voor een betere wereld.

via Van Rotterdam naar Rome op gebruikte frituurolie | Voor de Wereld van Morgen.

rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.