Maastricht – Zaterdag 10 september

tour de mestreech

Zaterdag 10 september zal in en rondom Maastricht een zeer exclusieve rally georganiseerd worden voor het goede doel. Het is de bedoeling dat u en uw partner een spannende en recreatieve dag beleven op hoog niveau. Alleen klassieke en bijzondere moderne automobielen zijn toegelaten. Er zijn 85 startplaatsen.

’s Morgens wordt gestart in hartje Maastricht, waarna de route u voert door het schitterende Limburgse heuvellandschap. Na een korte koffiepauze geniet u de lunch op een schitterend kasteel, waarna het weer tijd is om serieus met de gestelde opdrachten bezig te zijn. Na nog een korte middagstop zullen we weer finishen in het centrum van Maastricht, om ons van daaruit richting Chateau St. Gerlach te begeven, waar het diner en de prijsuitreiking plaatsvindt.

De opbrengst van de Tour de Mestreech zal ten goede komen aan twee goede doelen: Vrienden Kankeronderzoekfonds Limburg en de Stichting ALS.

De kosten per equipe bedragen duizend euro. Dit bedrag is inclusief lunch, diner, alle versnaperingen, roadbook, rallyplaten, etc. Kortom, u hoeft zich nergens zorgen over te maken, alleen maar te genieten en u steunt tevens het goede doel. U kunt bij de inschrijving kiezen tussen een tour- en een sportklasse.

Overnachtingen tijdens de rally in Chateau St. Gerlach verzorgen wij graag voor u. Op het inschrijfformulier kunt u aangeven, van welke overnachting(en) u gebruik wenst te maken.

Meer informatie en inschrijven: www.tourdemestreech.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.