elleburgsepoorte-1

Elburg – 7 april 2013

Op zondag 7 april 2013 organiseert de Automobielclub “de Ellerijders” uit Elburg (NL) weer De Elburgsche Poorte. Dit is een ontspannen, dagvullende kaartleesrit voor zowel

a) klassieke auto’s die vóór 1 januari 1979 op kenteken moeten zijn gezet, als ook voor
b) niet-klassieke auto’s, zgn. youngtimers.

De Elburgsche Poorte bestaat uit diverse trajecten over een totale lengte van ongeveer 180 km, onderverdeeld in een ochtend- en middagtraject. Aan de hand van prachtig gekleurd kaartmateriaal worden de deelnemers ca. 6 uur lang over de landelijke wegen van het oostelijk deel van ons land geleid om tot slot weer terug te komen in Elburg.

Ellerijders-1-2

Het startveld voor zowel de klassiekers en niet-klassiekers is verdeeld in een Sport- en Toerklasse. In de Sportklasse starten ervaren equipes die meer uitdaging willen en die ook meer navigatieproblemen op hun weg zullen vinden. De Toerklasse – voor beginnende en minder geoefende equipes, alsmede gelegenheidsrijders – zal niet al te moeilijke kaartleesopdrachten/ verrassingssystemen voorgeschoteld krijgen. De nadruk blijft ten alle tijde liggen op het rijden van de juiste route en niet op de snelheid.

De eerste auto gaat om 09.31 uur van start en volgens verwachting komen de deelnemers vanaf 16.00 uur over de finish. Uiterlijk om 19.00 uur zal de prijsuitreiking plaatsvinden.
De inschrijving voor De Elburgsche Poorte is vanaf heden open voor maximaal 120 auto’s.

Startgeld : € 115,= per equipe (= bestuurder + navigator) voor inschrijvingen die vóór 1 maart 2013 door de organisatie zijn ontvangen en vanaf 1 maart 2013 € 125,=/equipe, inclusief lunch en dinerbuffet.

Voor inschrijving en/of verdere informatie kunt u terecht op onze website www.ellerijders.nl

De organisatie hoopt u graag op 7 april 2013 als deelnemer bij de start te mogen begroeten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.