Wegens doorslaand succes ook dit jaar weer drie of vier dagen rallyrijden in een legendarische klassieke automobiel door het wonderschone heuvellandschap van Toscane. Als u in uw bedrijf iets te vieren heeft of er is een andere aanleiding om er met een select gezelschap even helemaal uit te zijn, dan is deze rally met klassieke automobielen de ultieme mogelijkheid om de kinderdroom van uw relaties tot leven te brengen.

toscane 11
De rally voert u door ‘La Bella Toscana’, een van de mooiste streken van Italië. U volgt gedeeltelijk de oude pelgrimsroute naar Rome waar middeleeuwse kooplui en pelgrims u voorgingen. Maak kennis met de romantiek, de stijl, de vormgeving, het avontuur en het rijplezier in een klassieke automobiel.
U kunt kiezen voor een rally van twee, drie of vier dagen, tijdens een midweek of een weekend in oktober 2011.

Chrome
Het worden grandioze dagen. Daar staat Eric van der Maarel, oprichter en eigenaar van Chrome garant voor. Uit liefde voor klassieke auto’s richtte Van der Maarel in 1999 Chrome op. Vanaf 2000 organiseert hij ‘Classic Car Rally’s’ in binnen- en buitenland, evenementen op maat gemaakt voor de zakelijke markt. Chrome heeft de knowhow en de klassieke auto’s in huis om dit soort rally’s tot een succes te maken. Deze ‘rally classico della Toscana 2011’ is een van de complete arrangementen die Chrome aanbiedt waarin de klassieke automobiel centraal staat. De trajecten zijn ontwikkeld in samenwerking met rallyrijder Jan Berkhof, voormalig Nederlands kampioen en winnaar van de Internationale Historische Tulpenrally in 2002 en 2011.

rallygroot2Historische Rally
De rally wordt traditioneel gereden in equipes die bestaan uit een coureur en een navigator. Iedere dag wordt een andere route gereden volgens verschillende systemen van het historisch rallyrijden. Zo krijgt ieder traject zijn eigen specifieke karakter. Per traject ligt er voor alle teams een routeboek met routesystemen, uitleg en kaartfragmenten van de omgeving klaar, allemaal voorzien van het logo van uw organisatie of bedrijf. Ook op het rallyschild dat uw auto siert staat uw logo. Zo wordt de rally ook qua uitstraling helemaal uw eigen manifestatie.

Informatie en inschrijven:
Chrome – Classic events for the happy few
Eric van der Maarel
T 070 3387272 / F 070 3387273
info@chrome.nl / www.chrome.nl

Download hier de complete brochure.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.