Vanwege dit lustrumjaar wordt het een Nacht met volop leuke verrassingen! De ‘Nacht van Weesp’ wordt jaarlijks georganiseerd door de ‘Autosportvereniging de Vechtstreek’ en geniet landelijke bekendheid vanwege de grote amusementwaarde en autorittensportkwaliteit. Ook de traditionele prijzentafel is vermaard om zijn vele prachtige en grote bekers. Het wedstrijdgebied voor 2011 ligt in de provincie Utrecht.

StartpodiumEen professioneel opgezette instructieavond en prijsuitreiking, welke dit jaar gehouden worden in het gebouw van de Koninklijke harmonie “De Adelaar” aan de Papelaan 126 A te Weesp, geven dit evenement een extra cachet.

De ‘Nacht’ is het jaarlijkse hoogtepunt van alle evenementen , die ASV de Vechtstreek organiseert. Voor meer informatie over ASV de Vechtstreek verwijzen wij naar de website www.asvdevechtstreek.nl. Meer info over De Nacht vind je op www.nachtvanweesp.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.