Zwijndrecht – zaterdag 17 september 2011

De Rotary Rally zal in 2011 voor de 9e keer verreden worden en wel op zaterdag 17 september aanstaande. De rit zal gehouden worden in de Hoeksche Waard op het grondgebied van de gemeenten Oud-Beijerland, Korendijk en Binnenmaas. Zoals gebruikelijk gaat de opbrengst van de Rotary Rally naar een goed doel. Dit jaar is dat het Jeugdspeelpark in Hendrik-Ido-Ambacht, een kinderboerderij, een speeltuin, een…
vooraankondiging%20zonder%20foto%20juni%202010 1Het Jeugdspeelpark is veel meer dan alleen dat. Het is een uniek park dat al bestaat sinds 1972. In 2003 is er begonnen met een totale renovatie, die in oktober 2005 resulteerde in een geweldige voorziening voor jong en oud (www.jeugdspeelpark.nl).

De Rally start vanaf 11.30 uur bij:
Autobedrijven Martin de Haan BV
Dirck Uytenboogaertstraat 6 te Zwijndrecht.

De lengte van de rit bedraagt ongeveer 50 km. De finish is bij Festino! (voormalig Theater De Uitstek) bij winkelcentrum Walburg in Zwijndrecht tussen 17.00 en 17.30 uur. Hier zullen de Classic cars, evenals vorig jaar, voor bezichtiging opgesteld worden.

Hoofdsponsors voor 2011 zijn, evenals vorige jaren, Academica (www.academica.nl) en Autobedrijven Martin de Haan BV (www.martindehaan.nl).

Voorafgaand aan de prijsuitreiking houden wij een zgn. happy hour in Festino! waar u onder het genot van een drankje met de andere rallyrijders uw ervaringen met betrekking tot de Rally kunt uitwisselen. Na afloop van de prijsuitreiking kunt u genieten van een overheerlijk Rallybuffet waarvoor wij u € 35 per persoon in rekening zullen brengen.

In 2010 namen bijna 100 equipes deel aan dit festijn. Voor 2011 verwachten wij een nog groter aantal deelnemers. Het inschrijfgeld bedraagt € 50,00 per équipe.

De Rallydeelnemers van voorgaande jaren hebben inmiddels een flyer met daarin een aanmeldingsformulier ontvangen. In deze flyer is een aanmeldingsformulier verwerkt.

Meer informatie: www.rotary.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.